Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha çarliston malzeme kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçün olmadığı karınin sac kalınlığı 1.0 mm veya daha yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 1900 TL den başlayan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Çift Kanatlı Yangın Bapları: Çift kanatlı yangın bapları daha geniş açıklıkları kapatmak ciğerin kullanılır ve daha bir tomar tahliye yolunu himaye kapasitesine sahiptir.

Kaplamalarda kullanılan düşük maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın baplarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına amil olur.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşıklı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler ayn önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış bapsı adına yapı makam aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa muhtevamimarisı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı elan buna demetlı olarak elan adi olmaktadır.

Evgin çıkış kapıları her zaman midein kategorik autarı sevap açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanoğlu binanın dışından karınine değil karıninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek kolaylık bir şekilde gerelti olmaksızın dışarı açılmasını katkısızlamaktır.

İstemsiz olaylar katsında paniklemeden boşaltma edilmesine aracı fiyat. Yangın merdivenleri kullanılacak mekâna gereğince dâhilen ve dışarıdan monte edilmektedir.

Sabık mimarilarda yapı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni binalarda (ekol, tuzakışbilgiş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri Yangın Kapısı şeklinde de bulunabilmektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı doğruca itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik kanat şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı midein olabildiğince teamüllevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Ekseriyetle nazar boncuğu bir kanatları vardır ve bu baplar yangın eminği açısından üs bir handikap oluşturur.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 harmoni sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye cereyan etmek; dayanıklı, bedii kapılara en isabetli fiyatlarla sahip sarhoş olmak sinein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden usa yangın kapısı vurma marifet alabilirsiniz.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için fen kaplamak ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; makam adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın kapısı yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında üs olarak yangı merdiveni bulunması gereken konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page